Poetsen van kantoren

Dak ontmossen Aartselaar

Dak ontmossen Aartselaar is een van de belangrijkste dakmosverwijderingsbedrijven in Vlaanderen . Wij bieden een goedkope manier om uw dak permanent vrij te houden van mos, korstmossen en algen. Niet alleen is het 100% effectief, maar het is ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dak ontmossen Aartselaar

Roofreiniging is in wezen het proces van het elimineren van schimmel, algen, meeldauw, mos, korstmossen en mos van residentiële daken. Dit voorkomt schade aan de onderliggende materialen van de gebouwen en bevordert een algehele hogere waarde voor het huis. Schoonmaken kan ook het leven van een residentiële dak uitbreiden. De volgende zijn de belangrijkste voordelen van regelmatig schoonmaken van uw dak:

 

Het is een hygiënische en visuele gewoonte. Je bent misschien niet in staat om het vuil onder je dakshingles te zien, maar je kunt het absoluut voelen. Als je je dak schoonmaakt, doe je ook je deel om het schoon en hygiënisch te houden. Dit komt omdat het vaak moeilijker om een dak te reinigen zonder op zijn minst wat vuil op het oppervlak. Als er geen vuil op uw dak is, moet u onwaarschijnlijk om mos of korstmossen af te schrapen. In plaats daarvan kun je het puin gewoon verwijderen en laten drogen onder je gordelroos.

 

Als u niet regelmatig schoonmaakt, riskeert u uw dak te beschadigen. Mos en korstmossen groeien op plaatsen waar je gordelroos niet kunnen bereiken, zoals aan de randen van je gordelroos. Zonder regelmatig te reinigen, kunt u deze organismen blootstellen aan de elementen, die hen uiteindelijk schade kunnen veroorzaken. Als je bang hebt dat je je dak hebt blootgesteld aan de omstandigheden die schade aanrichten, het beste om vandaag een professional in te roepen in plaats van te wachten totdat je gordelroos begint te barsten of af te vallen.

 

Regelmatige reiniging voorkomt de groei van meeldauw en korstmossen. Meeldauw kan vormen als er een opeenhoping van vocht op het dak is. Dit kan schade aan uw dak, uw huizen opruimen en uw muren, vooral als er een probleem is met houtrot. Bovendien veroorzaakt houtrot aanzienlijke slijtage en scheur aan uw dak dat uiteindelijk kan leiden tot meer kostbaar dakreparatie of vervanging.

 

Een ander belangrijk onderdeel van het schoonmaken van dakreiniging is het verwijderen van puin die verzamelt rond uw goten en regenpijp. Hoewel je dit puin misschien zelf kunt verplaatsen, moet je heel voorzichtig zijn. Het is geen goed idee om puin te verwijderen zonder een drukwasser te gebruiken om ervoor te zorgen dat de aanzuiging effectief is. Zoals je misschien weet, kunnen zelfs kleine stukjes puin groter worden als ze niet goed worden weggespoeld.

 

Dakreiniging lijkt misschien een alledaagse taak, maar het is een belangrijk onderdeel van het handhaven van uw dak. Niet alleen voorkomt het schade aan uw dak, het bevordert ook het algehele uiterlijk van uw huis. Het schoonmaken van uw dak op regelmatige basis is een eenvoudige en betaalbare manier om de gezondheid van uw huis te behouden. Zoals hierboven vermeld, bevordert het ook de levensduur van uw dak. Dus, of je nu je goten moet reinigen, vogeluitwerpselen verwijderen of je shingles schoonmaken, zorg ervoor dat je minstens één keer per jaar een schoonmaakschema voor je dak plant.

Hoeveel kost dakreiniging?

Om een offerte te krijgen voor het dak ontmossen  of reinigen van uw dak, kunt u contact met ons opnemen. Alle daken zijn verschillend, dus het beste is om eerst met ons te overleggen. Als u ons een foto van uw dak kunt mailen, helpt dat ons om sneller een offerte te kunnen maken.

Mos verwijderen op daken

Mossen, korstmossen en algen zijn een grote onderhoudsprobleem in het Verenigd Koninkrijk. Deze uitwendige groei vermindert drastisch de levensduur van de dakpannen waarop ze groeien en geeft aanleiding tot problemen van water penetratie.

Mos beschadigt niet alleen uw dakpannen, maar veroorzaakt ook erosie van de mortelvoegen in uw valleien, nokken en schoorstenen. Mossen groeien ook onder de dakpannen en veroorzaken capillaire aantrekking van regenwater met daklekkage tot gevolg.